Disney Information Station Logo

Go Back   The DIS Discussion Forums - DISboards.com > Technical Support > Technical Support
Find Hotel Specials & DIScounts
 
facebooktwitterpinterestgoogle plusyoutubeDIS UpdatesDIS email updates
Register Chat FAQ Tickers Search Today's Posts Mark Forums Read





Reply
 
Thread Tools Rate Thread Display Modes
Old 05-16-2013, 04:13 PM   #1
Taytortots
Mouseketeer
 
Taytortots's Avatar
 
Join Date: Oct 2009
Location: Ontario, Canada
Posts: 113

Ticker Issue

Hi,
So, I've had Tickers before that have worked fine. But for the past week or so i've been trying to create a new ticker to put in my signature. However, Even though the page itself will have the blue dot in the circle to say I have selected a specific image for my ticker, that is not the one that shows up. Same goes for the little icon that slides as time goes by.
It always ends up being the one that was already selected when the page came up (so the Animal Kingdom, and no icon)
I have tried multiple times, on different browsers, and for ALL the types of tickers (vacation countdown, anniversary countdown, birthday countdown etc)
The same thing keeps happening!
I'm using the correct code, and as you can see the one it's given me is shown in my signature.
How do I fix this?
Taytortots is offline   Reply With Quote
Reply



Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

facebooktwitterpinterestgoogle plusyoutubeDIS Updates
GET OUR DIS UPDATES DELIVERED BY EMAIL



All times are GMT -5. The time now is 11:07 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.

Copyright © 1997-2014, Werner Technologies, LLC. All Rights Reserved.