Disney Information Station Logo

Go Back   The DIS Discussion Forums - DISboards.com > Technical Support > Technical Support
Find Hotel Specials & DIScounts
 
facebooktwitterpinterestgoogle plusyoutubeDIS UpdatesDIS email updates
Register Chat FAQ Tickers Search Today's Posts Mark Forums Read





Reply
 
Thread Tools Rate Thread Display Modes
Old 07-14-2013, 07:41 AM   #1
collegeprogram01
Mouseketeer
 
collegeprogram01's Avatar
 
Join Date: Mar 2011
Location: Cape May, NJ
Posts: 271

installing a ticker on the bottom of your home screen?

cant figure this out for the life of me!!! can anyone assist?!!

thanks!
__________________
collegeprogram01 is offline   Reply With Quote
Old 07-14-2013, 09:21 AM   #2
siskaren
DIS Veteran
 
siskaren's Avatar
 
Join Date: Aug 2007
Location: Aurora, IL
Posts: 8,205

Looks fine to me.
siskaren is online now   Reply With Quote
|
The DIS
Register to remove

Join Date: 1997
Location: Orlando, FL
Posts: 1,000,000
Old 07-15-2013, 08:01 AM   #3
collegeprogram01
Mouseketeer
 
collegeprogram01's Avatar
 
Join Date: Mar 2011
Location: Cape May, NJ
Posts: 271

Quote:
Originally Posted by siskaren View Post
Looks fine to me.
I figured it our a little after I made that post!
__________________
collegeprogram01 is offline   Reply With Quote
Old 07-25-2013, 09:14 PM   #4
BirdyJ
Earning My Ears
 
Join Date: Jul 2013
Location: Champlin, Minnesota
Posts: 4

New here and still trying to figure out how to post one. Any help would be great.
__________________
Bird

WDW March, 2006
WDW June, 2008
WDW and Disney Dream June, 2011
WDW and Disney Fantasy, April 2014
BirdyJ is offline   Reply With Quote
Old 07-29-2013, 02:39 PM   #5
jorpay12
Mom of 2 pirates and a princess
 
Join Date: Jul 2013
Posts: 4

I went through the steps to add a ticker but it's not showing up.
What did I do wrong?
jorpay12 is offline   Reply With Quote
Old 07-29-2013, 10:52 PM   #6
siskaren
DIS Veteran
 
siskaren's Avatar
 
Join Date: Aug 2007
Location: Aurora, IL
Posts: 8,205

First, you have to select the code labeled PseudoHTML, UBBCode or BBCode. Then go to User CP, and under Settings and Options select Edit Signature. Then just copy/paste the code.
siskaren is online now   Reply With Quote
Reply



Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

facebooktwitterpinterestgoogle plusyoutubeDIS Updates
GET OUR DIS UPDATES DELIVERED BY EMAIL



All times are GMT -5. The time now is 07:32 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.

Copyright © 1997-2014, Werner Technologies, LLC. All Rights Reserved.